Matchmakers i språkundervisning

GoMezzo grundades tillbaka i 2010 som Framtidsbyrån AB i Stockholm av vår nuvarande VD. Thomas upplevde hur en del hade svårt att lära sig och insåg att anledningen var en bristande förståelse för individuella behov i inlärningen.

Vårt mål är att hjälpa dig att hitta rätt skola och förbereda dig ordentligt för livet som student utomlands redan innan du anländer. Baserat på dina individuella behov när det gäller inlärning, utrustar vi dig med relevant studieteknik och verktyg. Anledningen till att GoMezzo studenter lär sig snabbare är inte att våra studenter är smartare än andra men att de anländer välförberedda till individanpassat undervisning. 

Byråns syfte är att tillhändehålla dig med språkutbildning anpassat efter dina individuella behov som student baserat på ständiga granskningar av undervisningskvalitet hos ett någrant urval av skolor och universitet internationellt. Vi slutar aldrig att evaluera våra utbildningar utan fortsätter med att besöka och  återkoppla med feedback till våra partners. Detta är en viktigt grundpelare i GoMezzo’s filosofi. Vårt mål är att hjälpa dig så mycket vi kan för att säkra att du lär dig snabbare med självförtroende.

Alla som arbetar här hos oss har själva varit iväg på språkresor och har ett brinnande intresse för språk. Var inte rädd för att fråga – vi finns här därför vi älskar det vi gör men mest av allt för att hjälpa dig under hela din resa.

Vårt Team

Thomas Secher,

Thomas Secher,

VD & Grundare
Språk: Danska, svenska, engelska, spanska (håller på att lära sig mandarin)
Khaled Alhafez,

Khaled Alhafez,

Vice-VD
Språk: Arabiska, engelska, svenska, franska (håller på att lära sig hebreiska)
Kian Leigh Heera,

Kian Leigh Heera,

CFO (economy)
Språk: Engelska, svenska, spanska, franska (håller på att lära sig att surfa i Australia)
Sergi Palomino González,

Sergi Palomino González,

Country Manager, Spanien
Languages: Spanska, engelska (håller på att lära sig danska)

Språkundervisningens Evolution

Tillbaka

Tillbaka

Studenter som pluggade utomlands återvände efter längre språkstudier utomlands utan egentligen att ha lärt sig ordentligt. Ofta beroende på felaktiga skolval.

Nu

Nu

GoMezzo hjälper studenter förstå hur de lär sig som individer och matcher med den kunskapen med skolor som undervisar på ett passande sätt. Studenter lär sig som resultat snabbare och mer effektivt.

Framåt

Framåt

Vi arbetar varje dag för våra studenter med grundfilosofin att det alltid finns utrymme för göra saker lite bättre. Vi implementerar dagligen förbättringar i vår organisation och på våra skolor.