Matchmakers i språkundervisning

GoMezzo grundades tillbaka i 2010 som Framtidsbyrån AB i Stockholm av vår nuvarande VD. Thomas upplevde hur en del hade svårt att lära sig och insåg att anledningen var en bristande förståelse för individuella behov i inlärningen.

Vårt mål är att hjälpa dig att hitta rätt skola och förbereda dig ordentligt för livet som student utomlands redan innan du anländer. Baserat på dina individuella behov när det gäller inlärning, utrustar vi dig med relevant studieteknik och verktyg. Anledningen till att GoMezzo studenter lär sig snabbare är inte att våra studenter är smartare än andra men att de anländer välförberedda till individanpassat undervisning. 

Byråns syfte är att tillhändehålla dig med språkutbildning anpassat efter dina individuella behov som student baserat på ständiga granskningar av undervisningskvalitet hos ett någrant urval av skolor och universitet internationellt. Vi slutar aldrig att evaluera våra utbildningar utan fortsätter med att besöka och  återkoppla med feedback till våra partners. Detta är en viktigt grundpelare i GoMezzo’s filosofi. Vårt mål är att hjälpa dig så mycket vi kan för att säkra att du lär dig snabbare med självförtroende.

Alla som arbetar här hos oss har själva varit iväg på språkresor och har ett brinnande intresse för språk. Var inte rädd för att fråga – vi finns här därför vi älskar det vi gör men mest av allt för att hjälpa dig under hela din resa.

Vårt Team

Thomas Secher,

Thomas Secher,

VD & Grundare
Språk: Danska, svenska, engelska, spanska (håller på att lära sig mandarin)
Khaled Alhafez,

Khaled Alhafez,

Vice-VD
Språk: Arabiska, engelska, svenska, franska (håller på att lära sig hebreiska)
Kian Leigh Heera,

Kian Leigh Heera,

CFO (economy)
Språk: Engelska, svenska, spanska, franska (håller på att lära sig att surfa i Australia)
Pablo Andres Rojas,

Pablo Andres Rojas,

CMO (communication)
Languages: Spanska, engelska (håller på att lära sig danska)

Language Learning evolution

Rewind

Rewind

Many students returned back from their studies aboard with less than optimal result while others did not go as they did not feel they would get much support. Luckily for GoMezzo students, these days are history.

Now

Now

GoMezzo helps students understand themselves in order to maximise their learning outcome abroad and additionally supports students throughout their entire learning experience.

Forward

Forward

We are planning ahead everyday as we are deeply rooted in the believe that there is always room for improvement, but further into the future we plan to use new technology to advance learning further.