fbpx

Hur mycket CSN kan jag få?

Hur mycket beviljar CSN för utlandsstudier på språkskolor?

Hur mycket CSN kan du få för utlandsstudier?
Beräkna hur mycket CSN för utlandsstudier du kan få.

Svenska regeringen har vid flera tillfällen minskat stödet du kan få för språkstudier i utlandet, men Sverige har fortfarande ett av världens mest förmånliga studiebidragssystem för dig som student. På denna sida kan du beräkna hur mycket bidrag och lån du med dagens regler kan vara berättigat till (det är dock alltid CSN som fattar slutgiltigt beslut). 

Att ansöka om CSN i Sverige är enkelt men det är mer komplext att få allt rätt ifylld vid ansökan om CSN för utlandsstudier och det kan lätt bli fel. Vi på GoMezzo Academy är experter och har hjälpt många innan dig med att få allt rätt. Vi hjälper dig kostnadsfritt med din CSN ansökan om du bokar din utbildning hos oss. Efter du har beräknat hur mycket CSN kan bevilja dig härunder, kan du ladda ner vår miniguide som beskriver CSN vid språkstudier i utlandet mer utförligt. 

Du är alltid välkommen att kontakta oss via chatten här på sidan om du har frågor – vi är online dygnet runt. 

Beräkna CSN för utlandsstudier här

Var uppmärksam när du söker om merkostnadslån för att täcka utbildningskostnader i utlandet. Som student påverkas du av CSN:s regler för valutaväxling. CSN beräknar hur mycket du får utbetalt med växlingskursen 1:a Januari det året du påbörjar din studiestödsperiod. Det är viktigt att tänka över detta när du planerar din studentekonomi.

Alla våra skolor och universitet i Spanien, Argentina och Mexico är CSN-godkända. Du hittar våra rekommenderade skolor i BarcelonaBuenos Aires, MálagaSalamanca, Sevilla och Valencia men GoMezzo Academy föredrar du andra destinationer representerar vi över 50 språkskolor i nästan alla småstäder på spanska solkusten t.ex.. Du kan läsa mer här och är alltid välkommen att kontakta oss via chatten här på sidan för att få mer information.