fbpx

CSN finansierade spanska språkstudier i Málaga

Lär dig spanska med CSN i Málaga

Visste du att du kan studera spanska på språkskola i Málaga med full CSN finansiering? Vi hjälper dig med att hitta rätt utbildning i denna vackra stad på solkusten och har här på sidan samlat en del relevant information om staden. Längst ner hittar du våra språkskolor i Málaga. Klicka dig vidare för att lära dig mer och kom ihåg att du alltid kan chatta med oss här på sidan om du har behöver hjälp.

Lev en fantastisk språklig upplevelse på våra spanska kurser i Málaga. Denna stad i södra Spanien är den mest kända på hela solkusten. Málaga är antagligen en av Spaniens mer turistvänliga städer. Stora bostadsområden och ett historiskt centrum smälter ihop och utgör centrum av staden, full av affärer, barer, museer, hotell etc. På marinan, även känd som Muelle Uno, kan du njuta en promenad ackompanerat av smakrik andalusisk mat och titta på solnedgången med fötterna i medelhavet. Missa inte heller Cervantes Teater, Echegaray, Picaso-museet eller Carmen Thyssen som varje år visar tusentals internationellt kända verk. Málaga är känd som destination för språkstudenter och du hitta här vilken nationalitet som helst klassrummen, vilket gör din upplevelse helt unik.

Generell Information

Turism

Underhållning

Utforska vårt urval av spanska språkskolor i Málaga

Instituto Malaca

Denna språkskola, hittar du i ett gammalt charterhotell och har därför utmärkta faciliteter genom vilka hundratals elever passerar varje år. Har läser allt från skolungdomar till världens ambassadörer. Vi rekommenderar denna skola särskilt för dig som tänker läsa 12 veckor eller mindre.
EAQUALS
CERVANTES
Google Review (4.7 of 5)
4.7/5

Enforex málaga

Vår partnerskola erbjuder en fantastisk språklig upplevelse i ett lyxigt studiecentrum i stadens historiska centrum. Skolan är känd för sina unga duktiga lärare och här lär du dig i en sprudlande miljö. Vi rekommenderar denna skola särskilt för dig som tänker läsa 13 veckor eller mer.
CERVANTES
Google Review (4.5 of 5)
4.5/5

Vilken skola är rätt för dig?

Alla lär vi oss olika och har olika preferenser. För att välja rätt skola föreslår vi att du bokar in ett kort kostnadsfritt samtal med oss. Vi känner våra skolor mycket väl och har inte bara besökt men också deltagit i undervisningen på samtliga. Det kostar dig aldrig något att boka genom oss men du hos oss omfattas du av det mycket bredare svenska konsumentskyddet. Vi kan dessutom CSN reglerna väsentligt bättre än skolorna och hjälper dig med hela ansökningsprocessen på svenska.