fbpx

Vi reser Jorden runt för dig

För att säkra att du får det mesta när du studerar utomlands har vi besökt och utvärderat ett stort antal skolor och universitet i Spanien och Latinamerika och enbart de bästa har passerat vårt nålsöga. Som GoMezzo student garanterar vi, att du lär dig från passionerade, välutbildade och erfarna lärare som förstår att anpassa undervisningen för att passa dig och dina framtida klasskamrater. 

När en skola blivit en del utav våra familj fortsätter vi med att utvärdera och förbättra kvaliteten av den undervisningen som ges tillsammans med studenter och våra partners över hela Jorden. Vi representerar båda mycket kända universitet och mindre lokala skolor – fokus för oss är inte att representerar skolor med fina varumärken men däremot skolor med imponerande kvalitet i undervisningen. Alla våra skolor i Europa är CSN-godkända som ett minimum, men alla har många ackrediteringar som bevisar deras strävan för att levererar utbildning av hög kvalitet. Våra universitet och en del privata skolor tilldelar ECTS poäng som du kan använda mot universitetsexamen i Sverige eller utomlands. 

Du betalar aldrig något extra när du köper din utbildning via GoMezzo men du får mycket på köpet:

  • 1. Du får tillgång till vår kundskap och hjälp med din CSN-ansökan (inte helt enkelt för utlandsstudier). Vi har alla studerat utomlands och känner utmaningarna mycket väl. Vi kommer hjälpa dig hela vägen. 
  • 2. Vi har utvecklat en studie guide som tillåter dig att förbereda dig optimalt innan du påbörjar dina studier utomlands. Vi ser det som en viktig del utav vår uppgift att hjälpa förbereda dig för att du ska lära dig snabbt med högt självförtroende. 
  • 3. ALLTID här för dig! Vi hjälper våra studenter som ingen annan i branschen. Genom din studiegång utomlands kommer vi fortsätta med att hjälpa dig med tips och verktyg för att du ska lära dig snabbare än andra studenter. Vi talar båda svenska och spansk och kan därför hjälpa dig lösa utmaningar under din resa.
  • 4. GoMezzo i Sverige representeras av Framtidsbyrån AB. När du handlar hos oss omfattas du att svenskt konsumentskydd vilket definitivt är till din fördel. 

Om du har frågor eller funderingar kan du skriva till oss i chatten längst ner till höger här på sidan eller varför inte boka ett oförpliktigande online möte med en av oss? 

Välkommen i vår familie.

Thomas Secher, Grundare & VD

För närvararande rekommenderar vi språkskolor i: Barcelona, Buenos Aires, Málaga, Salamanca, Sevilla och Valencia.

För dig som är expat eller har tillgång till boende i andra områden har vi även kontakt med skolor i : Playa Del Carmen & Oaxaca, MexicoSanto Domingo de Heredia, Costa Rica, Bogota, Colombia, Marbella och Madrid. Vi vill dock vara tydliga med att dessa inte klarat av våra hårda utvärderingar. Kontakta oss för ytterligare information.